Ксімекс Електро
Одеса
Миколаїв
+38 (0482) 34-26-96
+38 (0512) 69-23-34
bg slider
Каталог
+

Resi9 від ТМ Schneider Electric вже на складі!!!



Статья: resi9 від тм schneider electric вже на складі!!!

RESI9 ВІД ТМ SCHNEIDER ELECTRIC ВЖЕ НА СКЛАДІ!!!



Як офіційний дистриб'ютор всесвітньовідомої компанії Schneider Electric, поспішаємо повідомити про наявність на складі та у продажу всього ряду пристроїв нової лінійки обладнання Resi9. Пропонований широкий вибір модульних апаратів відноситься до оптимальної цінової пропозиції, що дозволить реалізовувати будь-яке завдання розподілу електроенергії у житловому будівництві. Серія Resi9 від ТМ Schneider Electric – це новий рівень надійності та якості модульних апаратів, розроблених спеціально для досконалого захисту побутових мереж та електричної безпеки у будинках, квартирах, котеджах.



Доступний асортимент обладнання Resi9 на нашому складі включає:



1. Автоматичні вимикачі (АВ) Автомати Resi9 доступні з кривими відключеннями «B» і «C», мають показник максимальної можливості вимикання – 6000 А.



2. Вимикачі диференціального струму (ВДС) У новій серії Resi9 пропонуються реле диференціального відключення з різною чутливістю за типом струму: А та АС, для особливих умов експлуатації, рекомендовані для ванних кімнат та інших вологих приміщень.



3. Автоматичні вимикачі диференціального струму (АВДС) мають широкий функціонал — забезпечують захист: від короткого замикання, від теплового навантаження і від витоку струму, а розмір всього 1 стандартний модуль.



4. Імпульсне реле Призначається для віддаленого керування електроланцюгами, що відрізняються наявністю великої кількості точок (наприклад, споти в системах освітлення).



5. Рубильники або вимикачі навантаження.



6. Контактори використовуються в комбінації з АВ та ВДС. Застосовуються при управлінні рівнем навантаження на ряд інженерних мереж систем освітлення, опалення, вентиляції, жалюзі, водопостачання.



7. Розподільчі та мультимедійні щити. Дві нові пропозиції — Resi9 MP та Resi9 KV, мають у своєму асортименті мультимедійні щити з різними аксесуарами, серед яких тримачі та кріплення для слаботочного обладнання.



8. Реле напруги. Забезпечить захист побутових приладів, чутливих до перенапруги або низької напруги. Особливістю реле напруги Resi9 є фіксоване налаштування верхнього та нижнього порогів напруги. Всі пристрої, які входять у модельний ряд, мають максимальну відключаючу здатність, яка досягає 6000 А. Уніфікована конструкція та високі виробничі стандарти збільшують термін служби обладнання Resi9, при цьому його зручно встановлювати та експлуатувати.



Каталог Resi9


Schneider Electric RITTAL LAPP GROUP SELCO ALFRA DEIF Weidmuller Mennekes
НОВОСТИ



Altivar320