Ксімекс Електро
Одеса
Миколаїв
+38 (0482) 34-26-96
+38 (0512) 69-23-34
bg slider
Каталог
+

Новий статус партнерства з DEIF (Данія)



Статья: новий статус партнерства з deif (данія)



Ксімекс з гордістю повідомляє про підписання нового стратегічного партнерства з провідним виробником обладнання DEIF. Це партнерство відкриває нові перспективи для наших клієнтів і дозволяє розширити лінійку пропонованого нами обладнання.
Відповідно до умов партнерства, компанії досягли домовленостей про створення Центру технічної та комерційної підтримки в Одесі. Цей центр стане ключовим зв'язком у забезпеченні високоякісної технічної підтримки для наших клієнтів, надавши експертне супроводження з усіх питань, пов'язаних із системами синхронізації аварійних станцій електропостачання.
З метою забезпечення наших спеціалістів знаннями, пов’язаними із системами синхронізації аварійних станцій, ми провели ряд заходів для підвищення їх кваліфікації. Це включає в себе навчання по використанню обладнання DEIF, що працює на природному паливі, такому як газ, дизельне паливо і продукти переробки.
Слідкуйте за нашими оновленнями, так як ми продовжуємо покращувати та розширювати наші можливості у сфері енергетичних технологій.


Schneider Electric RITTAL LAPP GROUP SELCO ALFRA DEIF Weidmuller Mennekes
НОВОСТИ



Altivar320