Ксімекс Електро
Одеса
Миколаїв
+38 (0482) 34-26-96
+38 (0512) 69-23-34
bg slider
Каталог
+

КОМПЛЕКСНА АВТОМАТИЗАЦІЯ БУДИНКУ



Статья: комплексна автоматизація будинку

Шановні панове!



Раді повідомити, що наша компанія пропонує найкращі у своєму класі комплексні енергоефективні рішення для будівель на базі SmartStruxure від компанії Schneider Electric.



Згідно із звітом агенства Navigant Research (США), компанія Schneider Electric зі своїм рішенням SmartStruxure є лідером у рейтингу компаній-постачальників рішень в області BEMS (Building Energy Management System – систем управління споживанням енергії будівель), серед 400 компаній, що оцінюються – див. сторінку 11 звіту рейтингу.



При цьому під BEMS розуміється: «IT системи контролю та управління, які вбудовуються та взаємодіють з існуючими потоками даних, що відносяться до енергетичної інфраструктури будівлі, такими як опалення, вентиляція, кондиціювання повітря (HVAC) та освітлення, при цьому містять візуалізацію та аналіз цих даних для забезпечення ухвалення оптимальних рішень, що належать до енергопостачання».



Navigant Research (navigantresearch.com) — професійне агентство, яке займається вивченням та дослідженням глобального ринку «чистих» технологій, а також його всебічним аналізом.



Хочемо поділитися з Вами цією приємною новиною та відзначити, що ця оцінка дозволяє нам отримати додаткові аргументи при роботі на висококонкурентному українському ринку BMS.



Рейтинг компаний BEMS



 


Schneider Electric RITTAL LAPP GROUP SELCO ALFRA DEIF Weidmuller Mennekes
НОВОСТИ



Altivar320